Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2012 10:12 - Ню Мексико, Долината на Мълчанието, Бермудския триъгълник и НЛО
Автор: freeenergyblog Категория: Други   
Прочетен: 1316 Коментари: 0 Гласове:
0



Преди ок.12-13 000г американските НЛО космонавти дошли от бъдещето се сражавали с китайските космонавти дошли от бъдещето. Китайците победили. Голям американски космически кораб бягащ от Китай към територията на Америка бил застигнат и улучен някъде над Хавайте.
Разбилият се  космически кораб НЛО от бъдещето бил на Обама
Курсът на космическия кораб дошъл от бъдещето, чийто останки образуват порталите във време-пространството на Бермудския триъгълник, Долината на мълчанието и Ню Мексико, показва че е идвал от Филипините.
Вероятно е бил на президента Обама, но е възникнал някакъв спор между него и Китай за Филипините.
Останките от космическия кораб паднали в районите на Ню Мексико, Долината на Мълчанието и в Бермудския триъгълник, сред тях имало агрегати изкривяващи континиума (пространството и времето).
САЩ и други страни използват тези кривини на време пространството за да проникват в други времена. В Ню Мексико няма база на НЛО, а американска секретна база за хронооперации.
Съдбата на бермудския триъгълник е неясна. Има предположения, че САЩ са намерили и извадили от морето останките с агрегатите за изкривяване на време-пространството и са ги прибрали в САЩ (вероятно при останалите в Ню Мексико или другаде).
От базата в Ню Мексико, от портала на Бермудите и Долината на мълчанието САЩ провеждали секретни операции в миналото с цел промяна хода на историята.
СССР , нацистите и други също използвали портала на Бермудския труъгълник за такива операции.

Днес се вероятно порталите са под контрола на САЩ.
Долината на Мълчанието също е превърната в секретна база на САЩ(по таен договор с Мексиканското правителство) и се охранява от американската армия. Ходили в Долината твърдят, че са виждали американски военни там.

Нацистите използвали порталите във време пространството за да проникнат в древността и да създадат там империята Хитлерланд, Нулевият/Четвърти Райх.
Това станало вероятно в периода преди и през ВСВ. (САЩ открили действието на порталите в периода на ВСВ.)
От там като използвали порталите пращат самолети и дисколети (самолето-вертолети) за нападения и диверсии на територията на САЩ в периода след ВСВ война. Щатските изтребители и ПВО обаче сваляла нападателите нацисти.
Първата медийна сензация с НЛО летящи чинии всъщност е била с германски Фау 7. Кенет Арнолд описва девет летящи машинини, чието описание поразително напомня на германските проекти Фау 7"Кълбовидна мълния" на Курт Танк - дисковидни жироплани с два реактивни двигателя.
Това са свалените, разбилите се НЛО в периода 1947-1948г.  От тях известен на обществото е само случаят в Розуел, но имало много други неразкрити и засекретени случай.
Нацистката империя в древността не просъществувала дълго, тъй като американците пратили ядрени оръжия през порталите и я унищожили.

Падането на американския космически кораб от бъдещето родило легендата за падането на Луцифер(Зорницата).
На източния хоризонт, когато бил над Филипините, той се виждал като ярка звезда подобно на утринната звезда - Зорницата. Когато китайските космонавти от бъдещето го свалили, това родило легендата за падналата звезда(паднал ангел).
Това било падането на  американския космически кораб.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: freeenergyblog
Категория: Други
Прочетен: 16765
Постинги: 7
Коментари: 0
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930